keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Ruusan ja Majurin syntymäkartat

Mielenkiintoista on vertailla kissasisarusteni syntymäkarttoja, sillä ne eivät suinkaan ole samanlaiset. Syntymäajoissa on väliä monta tuntia ja se näkynee kartoilla.

Tässä Ruusan kartta. Syntymäaika 5.4.2012 klo 8.30.  Toimelias js vilkas Oinas-tyttö. Huolehtiva ja lempeä Rapu-Nousumerkkinen. Siisti ja vähän varauksellinen Kuu-Neitsyt, mutta luovan kekseliäs (huone 5). Uuden kuun rohkea tyttö. Molemmilla Venus Kaksosissa. Rakastetaan  kaikkia tai ainakin vuorotellen, kukaan ei jää kylmäksi. Mars Neitsyitä, siistejä kotikissoja. Avoin hyvä kartta.
Katselin vähän henkilökohtaisten planeettojen transiitteja ainakin tuon sterilisaation kohdalta. Ruusallahan on jo haasteellinen Uranuksen neliö Nousumerkille. Ajankohtaisia tuolloin ovat olleet molemmilla Marsin oppositio Venukselle. Ruusalla Merkurius  yhtymä Saturnus ja Merkurius sulkeutuva neliö Mc. Voisiko tuota tulkita elämänmuutoksina? Sekin jo että Aurinko on huoneessa 12. Jotakin on tullut loppuun suoritetuksi ennen kuin on ehtinyt alkaakaan.  Jotenkin tuon Ruusan katse on surullisen kysyvä.

Sitten Majurin kartta. Syntynyt 5.4.2012 klo 22.00 eli myös toimelias Oinas-merkkinen

Majurin kartalta löytyy Nousumerkiksi Skorppioni, nippanappa. Hyvin mietteliäs filosofi, ottaa elämää vähän lunkimmasti kuin Ruusa, liekö Vaaka vaikuttamassa myös. Kuten tuossa Kuu-Vaa'assa.  Miettii usein pitkään, ennen kuin päättää mitä tekee. Ainakin katsoo ensin miten Ruusalle käy. Majurin Kuu on muuten vanha Kuu, viisas auttaja. Kartta sulkeutuneempi kuin Ruusalla. Aurinko on huoneiden rajalla. Mitähän se merkkas? 
Kastraation ajankohtana tuo kartan Saturnus tuli tarkempaan yhtymään Ascendentille rajaamaan toisen kasvua. Samaan aikaan oli Merkurius yhtymässä kartan Saturnukseen. Merkurius teki myös sulkeutuvaa neliötä MC:lle. Rajattu elämän tiettyä kehitystä.
Mutta siitä Majuri itse ei ole moksiskaan.Näin vaikuttaa kartan kuvioihin jo muutaman tunnin syntymäero.

1 kommentti:

  1. Oh! Ihania Oinaskissoja. Ilmankos olenkin heihin niin tykästynyt. Fiksuja järkeviä pikku petoja olet saanut lemmikeiksesi.
    Niin se on kissojen elämä kuin ihmistenkin että välillä on haasteellisempaa ja sitten taas on leikin ja huvin aika.

    VastaaPoista

Kertokaa kuka tykkää kissoistani ja antakaa minulle hoitovinkkejä! Olisin iloinen siitä!