keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Ruusan metkut 2

Ruusa on aika epeli, täytyy myöntää! Siis terävä huomioimaan ja älykäs, nopealiikkeinen. Kun taas Majuri Mallunen olla möllöttää ja ihmettelee.

Tuolla työhuoneeni kakluunin yläpuolelle on muinoin jätetty tiilimuuriin eräänlainen aukko, jotta lämpö kulkee siitä toiseen huoneeseen. Olen sen joskus peittänyt, koska ovi toiseen huoneeseen oli aina auki. Nyt kun tuo ovi on suljettu, olen sen aukaissut, mutta se on vielä kunnostamaton. Huomasin jo alussa, että kissat kiipeilevät ja pyrkivät siitä toiseen huoneeseen, jota yritetään pitää kissan pölystä puhtaampana. 

Joten estin sitä ensin verholla, jonka varsinkin Ruusa pian repi alas. Sitten laitoin siihen pahvin, johon löin pieniä ilma-aukkoja. Mitä kuulinkaan yksi päivä!? Intohimoista repimistä ja rapinaa. Ruusa asialla.

- Miksikähän tähänkin on laitettu tällainen esto? Minunko kiusaksi?

- Teettävät töitä minulla. Mutta yritetään.

- Eiköhän tämä tästä. Onneksi minulla on hampaat!

- No peto vie, ei tästä ihan mahdu vielä!

- Olipas rankaa hommaa. Levähdän ja jatkan huomenna.
 Tätä hommaa Ruusa ei ole vielä hoksinut!!

4 kommenttia:

 1. Hihii, ihana näppärä Ruusa, aploodeja! Odotan tässä innolla hetkeä, että ehdin rauhassa lukea arkistosi läpi. :)

  VastaaPoista
 2. No riittää kyllä metkujen lukemista! Kiitos Carlina!
  Muuten, en tiedä miten, mutta näin kummallisen möykyn päiväpeitteessä, kun menin tuonne viereiseen kamariin. Ja kun koskin möykkyyn, niin Ruusahan siellä, peiton alla piilossa. Oli sittenkin jollakin konstin ahdannut itsensä paperista toiseen huoneeseen.

  Täytyy kanaverkko laittaa tuohon luukun eteen.

  VastaaPoista
 3. Voi Ruusa, olet sinä ihana touhuaja! Haleja ja silityksiä huomisen johdosta sinulle ja ihanalle velipojallesi Malluselle. Toivottavasti se emäntä käy ostamassa teille paljon silakoita synttärin kunniaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Sain kortinkin, jossa tosiaan luulin ensin olevan Ruusan ja Majurin, mutta ei he olleetkaan. Kyllä saa tänään, ei silakoita, vaan maivoja. Yhtä hyvin kelpaa.

   Poista

Kertokaa kuka tykkää kissoistani ja antakaa minulle hoitovinkkejä! Olisin iloinen siitä!