perjantai 5. huhtikuuta 2013

Paljon onnea 1-vuotiaille Ruusalle ja Majurille!!


 HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ RAKKAAT KISSAYSTÄVÄNI RUUSA JA MAJURI!


Tällä hetkellä tämä kuvan tilanne ei ihan pidä paikkaansa. Tässä lörvistellaan maaliskuun pakkasissa, kun aurinko paistaa mukavasti sänkyyn. Nyt maataan terassin tuoleilla suoraan auringossa ja vahditaan taloa, ettei Emma-kissa pääse heidän ruokakupilleen eikä liikaa emannoimaan.

En tietenkään voi olla katsomatta kissojen astrokartoilta heidän tulevaa uutta vuottansa. Tällä sivulla oli heidän syntymäkarttansa. Ja tähän laitan heidän Auringonpaluukartat eli katse tulevaan. Mukava verrata.

 Ruusan kartta jo kuvioiltaan on selvästi yhteisöllisempi, on kiinnostunut ympäristöstä ja utelias kaikkeen uuteen ja uusiin tapahtumiin. Ascendentti on Leijonassa, jossa näkyy se, että haluaakin olla esillä ja ottaa ihalua vastaan. 

Kuu on Vesimiehessä. Halu laajentaa reviiriä ja tehdä enemmän tutkimus matkoja! Se liittyy jopa työhön eli pyyntimatkoihin. Syntymäkartan Kuuhan hänellä on Neitsyessä, siisti kissa edelleenkin ja tarkka itsestään. Työnakseli on Härässä, eli Ruusa tietää mitä tahtoo! Ja tekee mitä tahtoo.

Aurinko on tällä kertaa 9. huoneessa, siellä on myös Mars, Venus ja Uranus (kuten Majurillakin ja yleensä).
Edelleenkin se on voimassa, mutta tuleva vuosi tuo paljon uutta oppia ja nähtävästi matkojakin. Voi voi, jos Ruusastakin tulee samanlainen kulkuri kuin meidän vanha Iita-kissa oli, joka häipyi joka kesä jonnekin yhdeksi kuukaudeksi. 

Saapas nähdä, miten Ruusan käy noilla tutkimusretkillään.


Majurin kartta on tyystin erilainen, onhan heillä melkein 15 tuntia ikäeroa! Karttakuviosta näkee helposti Majurin varauksellista luonnetta. Hän on paljon arempi, sisäänpäin kääntynyt hissuttaja. Ei paljoa tuo itseään esille. Melkeinpä piiloutuu, kun vieraita tulee, lähtee usein ulos. Hänellä onkin tuo Auringonhuone 2. sektorilla, itsekseen oleskelija, vaikka hyvää kuntoa onkin. 

Ascendetti on Jousimiehessä, halu oppia kaikkea uutta on, mutta jollakin lailla filosofisempi kuin Ruusa. IC:hen eli kodin akseliin yhtymänä Kheiron, joten Majuri tietää, että turvallisinta on olla kotona, jos aikoo säilyä hengissä. 

Kuu on Majurillakin Vesimiehessä, mutta elämänkokemusten laajentaminen kohdistuu enemmän tuttuun minä-maailmaan kuin kokea sitä jonkin ahertamisen kautta vieraissa paikoissa, kuten Ruusa tekee. MC eli  työnakseli on Majurille ascendentin kautta jo tuttu Skorpioni. Kaikki mietitään ensin tarkkaan ennen kuin toimitaan.

Nämä olisi hauskoja asioita, jos oikein osaisi karttaa lukea. En tosi ole paljoa tutustunut Auringonpaluukarttoihin, joten tämä oli sellaista pientä otantaa.

3 kommenttia:

  1. Hei,ja onnea kisuillesi. Myöhässä ovat onnitteluni mutta toivottavasti vielä ehtii. Olimme kaikki koko lauma viikon maalla ja tämä nettitikku olikin täällä kotona laatikossa. Siis sellainen yhteysylläri meillä.
    Onnittelut vielä kerran, Ruusa ja Majuri.
    Toivottavsti se kevätkin vielä sieltä lumisateen jälkeen vihdoin koittaa.

    VastaaPoista
  2. Onnea Ruusa ja Majuri! Paljon silityksiä ja rapsutuksia teille.

    VastaaPoista

Kertokaa kuka tykkää kissoistani ja antakaa minulle hoitovinkkejä! Olisin iloinen siitä!