tiistai 26. helmikuuta 2013

Kissat odottelevat kevättä!

Johan ovat kissani rauhattomiksi ruvenneet. Tahtovat ulos ja sisään. Ulos ja sisään. Erehtyvät, kun aurinko ikkunasta porottaa jo lämpimästi. Että jos....ja ei siellä ulkona vielä niin lämmin kuitenkaan ole. Lumi tippuu katolta ja pelästyttävät kissat välillä. 
 

Mutta kuono pitkällä he jo haistelevat ilmaa. Jotakin uutta on tapahtumassa. Tänään minäkin menin kahvimukini kanssa ensimmäistä kertaa terassille. Olikin niin lämmin että ihan hiki tuli vilttini alla. Kissat telmivät lattialla ilosta. Jotakin on tapahtumassa!

Miksi täällä ei olekaan vielä lämmintä?


Jokohan hiiret ja myyrät ovat liikkeellä? - Parasta kun tuo Ruusa tutkii ensin. Kyllähän minäkin sitten..., miettii Majuri.

Mutta vielä leikitään ehkä kauankin lumessa! Tällä videolla on hyvin leikkivinkkejä, mitä minäkään en ole hokannut kissoille järjestää. Voi harmi! Ehkä vielä ehtii...1 kommentti:

  1. Aika hauskasti Majuri reagoi minun auringonottooni päivällä, kun siirsin tuolin ja hänen tyynynsä siihen.
    Nyt se on istunut siellä tyynyllä koko pitkän illan ja ihaillut kuuta ja maisemia, joita nyt oli mukava siitä katsella. Kääntää vain päätänsä, kun kysyn haluaako sisälle. Ei inahdakaan.
    Tulikohan Majurille nyt ensimmäinen yö ulkona?

    Ruusa se vain pötköttää tuossa minun höyhenpeitollani.

    VastaaPoista

Kertokaa kuka tykkää kissoistani ja antakaa minulle hoitovinkkejä! Olisin iloinen siitä!