keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Majuri ja Ruusa ottavat haasteen vastaan vastaellen

Molley eli oikeammin kai Molleyn kissat, Fanny, Maija ja Pena esittävät Majurille ja Ruusalle muutaman kysymyksen. Eli saivat tällaisen haasteen.

 Haasteen säännöt ovat yksinkertaiset.
Kiitä haasteen antajaa
Vastaa sinulle annettuihin ystäväkirja kysymyksiin
Lisää kuvaksi/kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia
Keksi uudet - tai käytä vanhoja -kysymykset blogiystävällesi
Haasta mukaan ihania blogiystäviäsi
Ja kysymykset ovat:


Mehän otamme vastaan kysymykset ja mietimme niitä, Majuri kovinkin filosofisesti ja Ruusa vähän suu virnussa: Tässä siis minä, Majuri ja alla tuo pikkuinen Ruusa. Kai voimme vastailla tällain rennoissa asennoissa?1. Milloin osoitat todellista kärsivällisyyttä?
Majuri: - No ainakin silloin kun tuo naapurin tyttö minua rettuuttaa aivan hurjalla lailla. Kaikki muu kärsivällisyyshän on kissalle luonnollista, kuvittelisin. Ruoan odottaminen ja emännän odottaminen kaupunkireissuiltaan ja sitä että se joskus aamupäivällä herää ylös.
Ruusa: - Mitä se kärsivällisyys on? Olen valpas ja vikkelä. Ehkä minun ei tarvitse olla silloin kärsivällinen. En alistuisi mokomaan rettuutteluun kuten tuo hidasjärkinen veljeni Majuri. Kaivaudun kyllä heti pois ja vikkelästi.

2. Mikä tulee ensimmäisenä mieleesi keltaisesta väristä?
Majuri: - Mitähän tuo väri tarkoittaa? Mieleeni tulee suuri kysymys. Mitä ihmettä on väri ja mitä ihmettä on keltainen?
Ruusa: - Se on varmaan jotakin sellaista joka tekee silmät kipeäksi, kuten kirkas valo. Sehän on tietty valo!

3. Mikä on haaveesi?
Majuri: - Nyt ei tartte miettiä. Haaveilen, että saisin syödä kaikkia sitä mitä tuo emäntäkin syö. Se kun kaikki tuoksuu niin hiivatin hyvältä. 
Ruusa: - Joka päivähän minä haaveilen ja kerron sen suoraan emännällekin. Että se ottaisi sen karvatupsulelun ja juoksisi huoneesta toiseen ja sohvalta tuolille ja joka paikkaan, niin että minä kuvittelisin, että se on lintu. Harvoin se haave toteutuu. Emäntä kun on vanha eikä jaksa juosta.

4. Pidätkö kinkusta - onko merkillä väliä?
Majuri: - Olen sitä maistanut, joo. Yksi emännän herkkuhan se sekin.
Ruusa: - Pyh, se ei ole kissojen ruokaa. 

5. Minkä ostaisit (yksi asia), jos olisit rikas?
Majuri: - Mitähän tuo rikas tarkoittaa? Minähän olen rikas, mutta pitääkö sitä jotakin ostaa sillä rikkaudella. Jos kysyttäisiin, mitä tahtoisin, niin päästä gourmet-ravintolaan ja maistaa siellä kaikkea.
Ruusa: - Minä mokomasta mitään. Minulla on kaikkea. Prinssistä joskus haaveilen. Mutta mitähän minä sillä tekisin?

6. Mikä on lempiruokasi?
Majuri: - Homejuusto ja se kun saan nuolla kakkukulhon puhtaaksi. Siis tämä siitä, mitä joskus on tarjolla. Mutta kyllä se lihava vesimyyrä on parasta, sellainen hyväksi riiputettu eli nakeltu.
Ruusa: - Lämmin  vastalypsetty maito tai siis sen luomuvastine, kun emäntä sitä vähän lämmittää. Ja ne ihanat hiiri- ja myyräpaistit, nam!

7. Mikä on lempiharrastuksesi?
Majuri: - Mitä se harrastaminen on? Tarvitseeko sitä muuta kuin elämää itseään? Elämähän se on mukavaa, kun on lämmintä ja rauhallista ja tuo emännän syli, kun se kyhnyttää. Ja ulkona ruohikossa väijyminen ja auringonlämmössä istuminen. Se on elämää!
Ruusa: - Kiipeily.

8. Mitä teet kun näet hämähäkin? 
Majuri: - No onhan se ihmeellinen otus tuo hämähäkki. Emäntä kieltää sen pyytämisen. Sanoo, että se on kotieläin ja vieläpä hyödyllinen. Pyytää kuulemma kärpäsiä. Vaikka minähän niitä pyydän. Siis, oikeastaan en koske hämähäkkiin, kiroan vain tuon rääpäleen, kilpailijani.
Ruusa: - Katselen. Ihmettelen. Sillä on monta jalkaa.

9. Osaatko uida?
Majuri: - Onhan sitä osattava, jos veteen putoaa. Oikeastaan jostakin syystä jouduin veteen ja olen hyvin ylpeä, sillä huomasin, että osaan uida. Kurjaa hommaa muuten. Siinä kastuu.
Ruusa: - Uiminen on hölmöö.

10. Mikä on sinulle paras paikka?
Majuri: - Emännän syli. 
Ruusa: - Kas kun se vaihtelee. Joskus emännän korvallinen, joskus pikku-Malenan vierus, joskus ison nallen kainalo, joskus ihan vaan joku korkea paikka. Ja yleensä emännän työpöydän tyyny ikkunan edessä, jos onnistun hivuuttamaan paksun Majurin siitä pois.

Me haastetaan puolestamme Suvikummun Onnin, Ruusan, Nipsun ja Viivin vaihtamaan ajatuksiaan näihin edellä oleviin kysymyksiin. 

3 kommenttia:

 1. Oi hienosti vastasitte Ruusa ja Majuri,rennot vastausasennot olivat varmasti osasyy mukavasti menneeseen haastevastausten antamiseen, kiitos siitä ja myöskin kiitokset kirjurille.
  Terveisin Fanny, Pena ja Maija

  VastaaPoista
 2. Kiitos kunnon nauruista Leila, Majuri ja Ruusa. Haleja kaikille. t. Eija

  VastaaPoista
 3. Voi, kiitos teille haasteesta! Otamme haasteen mielellämme vastaan. Vähän aikaa menee, kun pohdimme vastauksia! T. Onni ja kaverit.

  VastaaPoista

Kertokaa kuka tykkää kissoistani ja antakaa minulle hoitovinkkejä! Olisin iloinen siitä!