perjantai 12. helmikuuta 2016

Hurmaava lutkuttava Majurini!

Vaikka välillä pienesti kiroilenkin noiden kissojeni kanssa, niin ovathan he vallan ihania ystäviä. Miten tulisin toimeen ilman heidän juttuseuraansa?!Minä kiitän ja kehun Majuria! Rapsutan, harjaan, kutkutan leukaa ja silitän. Otan syliini ja tervehdin sitä yleensä, kun hän tulee ulkoa tarkastusmatkaltaan. Otan sen välillä kainalooni ja hän saa lutkuttaa ja olla hirveän pieni kissa. Ja saan häneltä hyvin tyytyväisen ja kiitollisen katseen.  Yksi vanha angorainen villatakkini on hänen suosikkinsa tässä touhussa. 

Uskon, että tähän lutkutushommaan ei kissalle saa antaa mitä vaatetta tahansa. Ei ainakaan mitään tekokuitua. Kuuntelin erästä lutkutuskissan omistajaa, joka kertoi, että kissa sai tulehduksen suuhunsa. Hänen suupielet olivat välillä vereslihalla. En sitten tiedä miten hän hoiti kissaansa, mutta epäilen jonkin oudon aineen olevan tuohon syypää. Siksi olen tarkkaillut Majurinkin suupieliä. En ole mitään ikävää huomannut. Mutta ei hän pitkään lutkuta, pari minuuttia ja sitten kaivaa päänsä kainalooni ja nukkuu onnellisena, kun vähän häntä kyhnytän. Huomiotahan hän tuolla konstillaan tulee hakemaan. Kun hän seisahtaa eteeni, on hänen silmissään aivan oma kaipaava katse, jolla hän katsoo minua: -Saisinkohan vähän lutkuttaa, please? Kun läppään kädelläni polviani, niin siihen hyppää. Tämä tapahtuu etupäässä TV:n ääressä, jossa istun ja kudon.
3 kommenttia:

 1. Ihania otuksia, ilokseen näitä katsoo... Lutkutus on jäännettä siitä, että on vieroitettu liian aikaisin emosta, näin isot tytöt kertoo, virikkeettömyyttä se ei kyllä tässä jutussa ole:) Nämä on niin hyvin hoidettuja kissoja, että et kai tosissasi mitään hoitovinkkejä kaipaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan tässä oppinut kissoja huomioimaan, ymmärtämään ja hoitamaankin. Kiitos vain! Muuten tuo lutkutus ja leipominen on myös jäänne, jos kissanpennut ovat liian pitkään emon hoivassa. Näin kävin minulle, kun olin matkalla ja kissanpennut odotteli hakemisiani.

   Poista
 2. Vai on Majuri hellyyttä vailla vai miksi lutkuttaa?
  Minä kallistun uskomukseen, että kissa on hyvin onnellinen ja näin muistelee emonsa läheisyyttä.
  Hyvää ystävänpäivää teille......

  VastaaPoista

Kertokaa kuka tykkää kissoistani ja antakaa minulle hoitovinkkejä! Olisin iloinen siitä!