sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Siivota kissojen kanssa

Kaikki kissaihmiset ovat varmaan huomanneet, että kissat viihtyvät siisteissä paikoissa ja yleensä makaavat esim. vastapestyn pyykin tai silitetettyjen vaatteiden päällä. Sekin tiedetään, että kun on siivouspäivä ja viedään matot lattialta ja siirretään huonekaluja, niin kissat oikein villiintyvät. Mukavaa vaihtelua heille! He ottavat kiinni pölypalleroita, juoksevat harjan perässä ja kellivät roskakasoissa jopa. Ihan kuin koko touhu tehtäisiin ihan heitä varten.

Paitsi kun emäntä ottaa pölyimurin. Täällä ainakin Majuri livistää mieluummin ulos tai aivan toiseen huoneeseen. Ruusa naispuolisena on uteliaampi. Kuten yhä hän vahtii suurella mielenkiinnolla pesukonetta kylpyhuoneessa ja siitä valuvaa vettä.

Imurikin on siinä samoin vahdittavana, että mitä se yleensä tekee. Mutta tietyllä etäisyydellä! Uteliaisuudeltaan Ruusa ei kuitenkaan voi mennä Majurin lailla piiloon.

Mitä ihmettä varten tuollainenkin tuossa pörrää?

Ja miksi siitä lähtee luollainen imu ja puhallus? Pelottaa!

Parasta katsella tuota vehjettä vähän kauempaa!

Mutta miten opettaa kissat siihen, että voisin imuroida nyt keväällä heistä lähtevän ylimääräisen karvan pois. Se olisi tosi fiksua! Jotkut kissat suostuvat siihenkin, kun tällä videolla.


1 kommentti:

  1. Luulen ja luotan tuossa harjausasiassa harjaan ja kampaan. Imurointi sinäänsä ei varmaan ole vaarallista, mutta aika nuorelle kissalle sen käyttö pitäisi opettaa.

    VastaaPoista

Kertokaa kuka tykkää kissoistani ja antakaa minulle hoitovinkkejä! Olisin iloinen siitä!