torstai 8. tammikuuta 2015

Kaverina kissa

Jokainen kissanomistaja on kokenut, että kyllä kissa osaa tulla estraadille ja tulla nähdyksi, kun hän haluaa. Hän ei ulise kuin koira, ei haukahtele eikä läähättele silmät tapillaan. Ei. Kissa käy suoraan asiaan!

Ja  varsinkin, kun hän on tympääntynyt, eikä ole tekemistä. Näin se käy:

Emäntä nosti kauhean metelin, kun hyppäsin tietokoneen näppäimistölle.

 
Tässä saan olla. Tympiää. Emännän sormet liikkuvat enkä saa leikkiä.

Hiivinpäs hiljaa koneen takaa tänne toiselle puolelle.

Oliskohan tuolla mitään jännää?

Hahaa! Tässä! Pikkutipuset ovat tiellä. Tassulla ne lentävät ja kolisevat lattialle.


Ja kynä! Ne joutavat kaikki lattialle. Hyvässä lykyssä maton alle.

Jep! Ja tuo kamerapussi kans!


Tuonne hyllylle seuraavaksi!

 

Kyytiä saavat seuraavaksi disketit. Kräsh! Se kuulosti jännältä. Emäntä ei tykännyt.Samperi! Minutkin nakattiin lattialle! Mutta jos olen tässä ihan kiltisti, niin saan olla.

Tyhmää hommaa!!
 Hei! Nyt tapahtuu jotakin. Kummaa lonksuttavaa ääntä! Tuolta vekottimesta tulee jotakin, joka lentää liihottelee lattialle. Ei kun vain näppäimistön yli ja lentävän perään!
Miksikähän tuo emäntä vei minut toiseen huoneeseen ja laittoi oven kiinni?

4 kommenttia:

 1. Harmi juttu juuri kun alkoi todella tapahtua minut lennätettiin pois tapahtuman keskiöstä. Että näin meillä täällä, ihan hurja ja kurja juttu.

  VastaaPoista
 2. Kyllä minut pitää huomioida, kertoo kissa kehon kielellä - niin teki aikanaan minunkin Anjuskani, kun tuli vanhanaikaisen kirjoituskoneeni näppäimistön päälle kävelemään 1970-luvulla. Ja lukemani lehden päälle kävelemään! Ja mikä närkästys ja pieni aggressio, jos joku vieras varasti kaiken huomion!
  Kissallekin voisi laatia astrokartan, jos on syntymäpäivä tiedossa, vaikka ei syntymähetkeä olekaan tiedossa, laittaa ajaksi klo 12. Näkee ainakin planeettojen suhteita ja onko viitteitä haluun olla esillä, millaisia suhteita haluaa jne.

  Koirathan muistuttavat joskus hämmästyttävästi isäntiään, isännän/emännän ja koiran vertailukartat olisivat jollekin koirista kiinnostuneille hauska tutkimuskohde. Minua tottelevaiset koirat eivät kiinnosta. Kissat sen sijaan osaavat ottaa näyttämön haltuunsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän pyysin jo silloin ennen kissojen syntymää talon emännältä, että laittaa muistiin kissojen syntymäajat. Siksi he ovatkin niin erilaisia, kun Majuri syntyi 8 tuntia Ruusan jälkeen.
   Molemmat ovat oinaita, mutta Ruusan asc on hoitava Rapu, Kuu Neitsyt 5. huoneessa, luova ja kamalan siisti. Majurin asc on filosofinen ja varauksellinen skorpioni, Kuu Vaaka 11.huone, yleensä se joka antaa tappelussa periksi. Ruusan aurinko on salaperäisesti 12. huone, ja Majurin vuorostaan 5.huone. Jos haluat tutkia, tässä karttasivu: http://muorinkissat.blogspot.fi/2012/10/ruusan-ja-majurin-syntymakartat.html

   Poista
  2. Piti katsoa tuo Marskin, joka tietenkin kummallakin on Neisyt, pikkutarkkoja ja siistejä, pikkuisenkin vanha ruoka ei kelpaa...
   mutta Majurilla Mars on tuolla 10. huoneessa ja Ruusalla taas luovuuden huoneessa 5.

   Poista

Kertokaa kuka tykkää kissoistani ja antakaa minulle hoitovinkkejä! Olisin iloinen siitä!