tiistai 20. marraskuuta 2012

Hyvin kasvatetut kissamirrit

Voiko kissoja kasvattaa? Joskus tuntuu, että niin ylpeitä, itseriittosia ja itsenäisiä otuksia he ovat, että he viis veisaavat ohjeista. Kuitenkin perille menee ihmeen monta asiaa. Paitsi, kun kissan vaistonvarainen oma tahto menee yli, niin voi tapahtua ihan mitä vain. 

Tässä siitä eräs tarina.

Kissat tietävät, että tuvan pöytä ja tiskipöytä ovat paikkoja, mihin ei saa mennä. Luunappien ja karjahtelujen kautta he ovat sen oppineet. Mutta miten kävikään, kun hiivin hakemaan kameran ja olin hiljaa!- Voi kissanpäivät, mikä tuoksu tuolta tulee! Tiedän, ettei saa mennä. Mutta pikkuisen paperia vedän. Nuuh! - Hm. Emäntä katseli. Minä en koske. Olen kiltti kissa.


 - Hei! Mitäs nyt! Kalat katoavat! Joku vetää pöytäliinasta kaloja luoksensa. Velipoika asialla!


Ruusa säntäsi kurnauttaen äkäsesti Majurin kimppuun. Lattialla käytiin hyvin kissamainen neuvottelu.
Ruusa oli  vihainen ja puri Majuria tosi kipeään. Minä katsoin parhaaksi erottaa heidät. Lohduttelin Majuria. Sillä välin Ruusan kalavietti oli voittamaton.


- Ei se emäntä huomaa, kun äkkiä sieppaan. Vain yhden, öh!


Majuri nousee taas tuolille pöydän toisella puolella katsoakseen mitä Ruusa puuhaa. Mutta Ruusaa ei näkynytkään. Majuri löysi Ruusan lattialta hyvin nautinnollisessa puuhassa.


- Hei! Millä oikeudella sinä sitten kalan sieppasit?
- Mrrr...nopean oikeudella.

Tämä kissa käyttäytyy vielä huonommin kuin Ruusa.

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Totta! Kissoille tarkoitettu. Juhlavalla tarjottimella, Bauhause-mainoksella. Testasin vähän heitä, ja olihna minulla hauskaa! Mutta tuo tapahtui! Ihan tosi juttu!

   Poista
 2. :))) Olipa siinä kissamainen juttu. Kiitos hauskasta lukuhetkestä. Ovat ne niin somia kisuja.

  VastaaPoista
 3. Ompa sinulla fiksuja kisuja. Minä olen myös sitä mieltä, että kissa ei saa mennä pöydälle, tuolilla saa istua pöydän vieressä ja ottaa sen mikä siihen eteen laitetaan. Meidänkin Vilma vainaja sai aamupalan tuolilla istuen pöydänkulmalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen minä löytänyt ne pöydältäkin, kun vain silmä välttää! Osaa ne olla pikkuisen kierojakin.

   Poista

Kertokaa kuka tykkää kissoistani ja antakaa minulle hoitovinkkejä! Olisin iloinen siitä!