torstai 22. elokuuta 2013

Ryöväri-Majuri sai palkkansa!Ahkera pyytäjä Ruusa toi taas ylpeänä näytille metsähiirtä.


No tulihan siihen Majuri ja sieppasi saaliin Ruusalta. Säyseä Ruusa ei ollut siitä moksiskaan, äidillisenä katseli, kun Majuri möyhensi ryöstettyä saalistaan. Jäin seuraamaan tilannetta, joka tuli niin jännittäväksi, että juoksin hakemaan kameran.

 
Hiiri-reppana kun hoksasi juosta ruusupensaan alle piiloon. Tosin pensas oli niin pieni, ettei siinäkään turvaa löytynyt. Majuria se pikkuisen harmitti, sillä ruusulla on piikit!Oli hauska seurata Majurin kamppalua ruusupensaan kanssa. Hän yritti jopa kaivaa maata sen juurelta. Ja kun aikansa siinä pyöri, sai kynsiinsa hiiren. Ruusakin huomasin mielenkiintoisen taistelun.

Jossakin välissä ahdistettu hiiri päätti karata. Se juosta vipelsi ruusuaidan alitse ja Majuri perässä.
Miehen meinasi tosin käydä hullusti, kun hän työnsi päänsä ensin liian pieneen rakoon, mutta löysi aukon mistä mahtui. Nyt hiiri oli livahtanut suuremman ruusupensaan alle ja yhä piikikkäämmän. Majuri oli pulaa kärsimässä, kiersi pensasta todella kuin 'kissa kuumaa puuroa'. Ruusalla ja minulla katsojien jännitys kasvoi.Majurin häntä viuhtoi jo hermostuneena. Minä kannustin hiiriä pysymään piilossaan. Ruusa varmaankin kannusti veljeään. Arvatkaas kuinka siinä kävikään?


3 kommenttia:

  1. Voi Majuri ressukka, kauhiasti vaivaa mokomasta hiirestä, mutta muistathan ettei siskon hiirtä saa viedä.

    VastaaPoista
  2. Veikkaan että hiiri pääsi karkuun :)

    VastaaPoista
  3. Kyllähän se Majuri niin sitkeä oli, ettei periksi antanut, vaikka minä olin hiiren puolella. Kyllä Majuri pisti hiiren poskeensa. Olihan se vähän pakko, kun Ruusa virnuili taustalla.

    VastaaPoista

Kertokaa kuka tykkää kissoistani ja antakaa minulle hoitovinkkejä! Olisin iloinen siitä!