tiistai 18. kesäkuuta 2013

Ilveksenpelotin!

Niinpä minä sitten yritin tehdä jotakin suojellakseni kissojani Suurelta Pahalta Kissalta. Kuten olen nähnyt, kissat eivät hevillä unohda, ei varmaan ilveskään. Se voi hyvinkin hiippailla vielä näillä seuduin, jossa on mahdollisuus saada paistia. Kaksi kissaa on kadoksissa naapurustossa.

Tosin kissat eivät enää ole moksiskaan ulkona olosta, vaikka kauas he eivät mene. He tuntuvat olevan ihan lähettyvillä, ainakin kutsuuni vastaavat heti ja juoksevat luokseni.

Tässä luovuuteni tulos. Askartelin tämän kanssa pari tuntia. Kissat sitä kyllä kovasti ihmettelivät. Jotakin kiiltavää ja heiluvaa pitäisi ehkä laittaa vielä mukaan. Silloin olisin vähän huolissani jo itse pelättimestänikin. Sillä kissat luulisivat, että heille leikkikaveriksi sen olen tehnyt ja siinä rytinässä kaveri voisi vaikka kaatua. Nyt vahti katselee metsään päin, sieltä tiirailevia petoja. Toivottavasti se pelottaa karhujakin!


Varokoon siis ilves tätä!! Eräs lapsivieraani tosin keksi tällä toisenkin roolin: punkinpelotin.

Tämä olisi kyllä ollut vielä parempi!

5 kommenttia:

 1. Hyvän näköinen on tuo pelätin, toivottavasti näin on myös ilveksen mielestä.(pelottava )
  Hyvää juhannusta sinne teille ja tietysti myös kissoillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Ei ole ilvestä näkynyt. Kissoistahan sen huomaisi heti.

   Poista
 2. Hui kun on pelottava! Tuo ukkelisi on niin liikuttava, että siihen haluaisi ihan tutustua :)

  VastaaPoista
 3. Nähtävästi pelotin on toiminut tai sitten ilves on havainnut liikaa liikettä tässä pihalla, sillä poissa on pysynyt. Ymmärtäisin, että kissan olemuksesta näkisi milloin peto on taas lähimailla.

  VastaaPoista

Kertokaa kuka tykkää kissoistani ja antakaa minulle hoitovinkkejä! Olisin iloinen siitä!