maanantai 24. syyskuuta 2012

Kissojen oma show!

Tässä jatkuu lisää tuota salaoja-asiaa tuolta tontun sivuilta...


Sillä kissaystäväni Ruusa ja Majuri seurasivat sivusta suuren ihmetyksen ja lopulta suuren oivalluksen vallassa ruusutarhani salaojan kaivuuta. Mitähän ihmettä varten tuommoista tuossa noin suurella joukolla tehdään?

Kun oja valmistui, oli kissojen vuoro. Talkooporukan iloksi he järjestivätkin kunnon shown, jota talkooporukka jäi nauraen katsomaan. Oli siinä kissoilla vauhtia! Toinen tuli toisesta päästä ojaa ja toinen toisesta. Kun kohdakkain tultiin, otettiin painiote. Sitten paineltiin taas tuhatta ja sataa tuota siunattua ojaa päästä päähän ja väliin painiskeltiin. Varmaan pelkästä ilosta! Ihmettelen, miten Mariannen onnistui noinkin hyvin saamaan heistä kuvia.
 
 
Porukkaa kahville kutsuessani kertoivat he, että nyt ei kyllä sovi tuota ojaa heti kohta peittää, sillä se on kissojen leikkipaikka. Häh! Joo, joo. Kissat ovat varmaan sitä mieltä, että se on juuri heitä varten tehty. Leikkivät sotasilla, kuin juoksuhaudassa ikään.

Noh, kissat eivät onneksi tiedä sodasta. Hauskanpidosta he kyllä tietävät.

Tässä on kissa keksinyt vielä laajemman juoksupaikan...ja yleisöäkin taitaa olla enemmän.

1 kommentti:

  1. No on kissoilla ollut hauskaa! Ihan täällä asti nauratti, kun tekstiä luin ja kuvia katselin. Kyllä tuollaiset lemmikit tuovat paljon iloa elämään!

    VastaaPoista

Kertokaa kuka tykkää kissoistani ja antakaa minulle hoitovinkkejä! Olisin iloinen siitä!