tiistai 10. tammikuuta 2017

Uusi kissamainen harrastus!

Linnapellon kissat  voivat paksusti, kuten emäntäkin.

Siis ihan sanallisessa merkityksessä.

Ruusa ja Majuri syövät aivan kauheasti. Tuntuu, että olka kierrossa kannan jatkuvasti kissanruokapaketteja kaupasta. Huomatkaa siis kissoista haaveilijat, että ne painavat!

Joulu on syömisen juhlaa. Totta! Onneksi kissat kulkevat ulkonakin. Joka välissä. Ja usein eri ovista.
Joten olen ihan tyytyväinen, että minun pitää nousta ylös aika tiheään palapelin, kirjani, nettini tai muun mukavan äärestä ja päästää kissat ulos. Ja sisään.

Ennen joulua oikeastaan ihan sattumuksesta kömmähin tuonne Pinterestin sivustoille. Rakensin nimittäin joulukalenterin postimerkeistä tuolla Metsätontun sivuilla. Tietoja etsiessäni jouduin  tälle houkuttaville sivustoille. Pinterestissa innostuin keräilemään omiin albumeihin eri maiden joulupostimerkkejä. Kauniita kuvia ympäri maailman joulusta kertoen. Eri kulttuurit ilmensivät joulunsa juhlaa omalla tavallaan.  

Sitten!

Innostuin keräämään kissapostimerkkejä. Niitähän on aivan kauheasti!! Eikä vähiten muissa maissa. Suomessa niitä ole kovinkaan paljon, mutta esimerkiksi Aasian ja Afrikan maat suosivat kissoja postimerkeissään. 

Äläkää vain muut innostuko tällaisesta hullutuksesta! Nyt kuitenkin teille kissaterveisenä kissapostimerkkejä. Toivottavasti osaan siirtää niitä tähän.

 


 

Siis kissa on kissa kaikkialla! 

7 kommenttia:

 1. Ei yhtään hassunpi harrastus ja kyllä kissa on ihan hyvä postimerkkinä. Ihania kissapostimerkkejä, minä olen tehnyt meidän Mallasta ja Akusta omakuvapostimerkit, harmi yhtään ei enää ole tallella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä sinä sellaisia olet painattanut? Harmi, kun et itselläsi ole pitänyt tallessa.

   Poista
 2. Hieno harrastus kerätä postimerkkejä. Itsekin aikoinani keräilin jonkin verran, mutta en kissamerkkejä. Ja mikä parasta Nannin selkähän siinä viimeisessä merkissä, siis samat värit ja kuviointikin lähelle.

  VastaaPoista
 3. Eli myös minun Ruusani värit tuossa postimerkissä. Tosin Ruusa on enemmän sellainen helmenharmaja, hopeakilppis, paitsi tuo kultainen naama ja leuan alus. Kultaleuka! Ihania nämä kolmivärikissat!

  VastaaPoista
 4. Postin sivuilla on mahdollista teettää omista kuvista postimerkkejä.
  Kissamerkki olisi ihana omassa henkilökohtaisessa kirjeenvaihdossa, korteissa jne.
  Itsekin olen teettänyt kukkakuvistani postimerkkejä. :)

  VastaaPoista
 5. Uuna tuossa jo selvitti omakuvapostimerkin hankkimisen omista kuvista. Se palvelu on ollut Postilla jo melko pitkään ja ihan kiva tapa lähettää tervehdys ihan omalla postimerkillä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille tästäkin vinkistä. Aina sitä uutta oppii kun vanhaksi elää, sanotaan!
  Otanpa selvää sieltä. Jos vaikka innostuisi.

  VastaaPoista

Kertokaa kuka tykkää kissoistani ja antakaa minulle hoitovinkkejä! Olisin iloinen siitä!