maanantai 10. marraskuuta 2014

Leikitään, kisaillaan ja tapellaankin välistä!

Ehkä kissa rakastaa aina leikkimistä. Huomaan kyllä, milloin kissani pitkästyvät, kulkevat ympäriinsä, vilkuilevat toisiaan ja minua. Pitäisi saada leikkiä. Joskus innostunkin ja etsin kissan palloja ja nauhojaa, joiden kanssa sitten vilistetään huoneesta toiseen. Siitä kissat pitävät!

Vieläkin ne tulevat vessan oven taakse leikkimään pikkumatolla. Se kasataan läjään ja piilotellaan siellä alla. Saas nähdä milloin joku astuu heidän päälleen, Moni on jo kompastellut. Toinen paikka on TV:n edessä oleva penkki, jossa säilytän kirjoja. Pikkuinen rako siinä innostaa käpäläleikkiin. Hassua, että se yleensä laiska Majuri, joka yrittää innostaa Ruusaa leikkeihin.

Sadepäivät ovat tylsiä ja liika pakkanen. Tässä pöydällä Ruusa katselee tympääntyneenä kylmää pakkaspäivää terassin oven läpi. Ulos ei vihtis mennä. Aurinko kuitenkin metsänreunasta pilkistää.Majurilla on vähän samat ajatukset. Ei todellakaan vihtis mennä ulos, vaikka hän melkein asuu siellä.

- Hei siellä, leikittäiskö?

- Leikitään vain.


Tassunyrkkeily jatkui, enkä sitä paljoa ehtinyt kuvata, kun kamerassa on niin hidas laukaisija. Niinhän siinä sitten kävi, että toinen löi tassulla toista kuonoon. Majuri parahti ja lähti juoksuun. Ruusa hyppäasi perässä. Sängyn alla käytiin pieni rääkäsevä nujakka. Sen jälkeen vähän mökötellen silmäiltiin toisiaan ja molemmat hakivat itselleen mukavan päiväunipaikan.

Mukava se on, kun niitä on kaksi. Ei muori jaksa aina leikkiä.

Tämänkö vielä joskus näkisi! Että Majuri leikkisi koiran kanssa, hahhahhaa! Onpas mahtava musiikki tässä videossa!3 kommenttia:

 1. Voi miten miulle tuleekaan kissakuume siun kuvistasi. <3
  Heistä näkee, miten he ovat rakastettuja. <3


  Ja kiitos sinulle... <3
  Pelastit miun harmaan ja surullisenkin päiväni.
  *niijaa*
  Olit ihan enkeli. <3

  VastaaPoista
 2. Juuri näin, kissat leikkii, turhasutuvat, pienesti tappelevat ja sitten päiväunet. Herättyä ollaan taas ystäviä.
  Rapsutellaan...........

  VastaaPoista

Kertokaa kuka tykkää kissoistani ja antakaa minulle hoitovinkkejä! Olisin iloinen siitä!