keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Hassujen kissojen hassut paikat


Tyyny alla on ainakin lämmintä.
Kissoilla on joskus hassut tavat. Mm. Majurilla on vielä äitin tissikaipuu. Se leikkii että minä tai joku toinen tai villahuopa on äiti. Se etsii jonkun kolon ja lutkuttaa, esim. kainaloni ja lutkuttaa minun puseroa kynsillä venyttäen hyvää oloaan. Ruusa katsoo vieressä vähän hämillään, joskus jopa hyökkää veljensä kimppuun ja puree niskaan. Ilmaisee mielipiteensä.

Netti on täynnä kuvia kissojen ihmeellisistä nukkumapaikoista, yksi, jossa kissa on kietoutunut kukkaruukkuun kasvin ympärille. Tätä ei kissani ole vielä huomanneet; että kukatkin tarvitsevat lähihoitoa. Mutta kyllä he löytävät hyviä paikkoja. Komeroon he unohtuvat joskus, sitten vain jostakin kuuluu surkea naukuminen. Saunan lauteilta olen heidät löytänyt nukkumasta ja mitä ihmeellisimmistä koloista.

Mitä kummallista nyt tässä on, kysyy Majuri. Ruusaa haukotuttaa.
Yksi hyvä paikka on tietenkin puhtaat pyykistä taitettu vaatepino. Ja ah, kun he huomasivat kylpyhuoneessa, että likapyykkikorin kansi oli auki. 

Onneksi pihalla on oikeita puita. Niissä on mukava kiipeillä. Ja nuo hevoset. Hevosista ja Majurista on tullut hyvät ystävät. Hevosen pään päältä nimittäin näkee kauas! Silloin tällöin se kököttää siellä ja katselee maailmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kertokaa kuka tykkää kissoistani ja antakaa minulle hoitovinkkejä! Olisin iloinen siitä!