keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Kissat tottuvat pian uuteen hoitajaan

Aina on yhtä jännittävää nähdä kuinka kissoilla aika kuluu uuden hoitajan kanssa, kun olen matkoilla.

Nytkin kissani saivat jäädä tutun kodin nurkkiin, mutta siten, että poikani oli täällä kissoja hoitamassa. Harvoin täällä vieraileva poika on kuitenkin tullut kissoille tutuksi, joten eihän siinä mitään vaikeuksia ollut.

Vähän ahdistunut poika oli, kun molemmat kissat lyöttäytyivät yöksi samaan sänkyyn. Varsinkin Majuri vie aika ison tilan. Poika oli vain ihmetellyt sitä, kuinka letkeän rentoja kissat olivat hänen siinä sängyssä käännellessä. Luottavaisia. Eivät korvaansa lopsauttaneet, vaikka joku potki vieressä. Liikuttavaa kuitenkin tuo, kuinka helposti turvautuvat uuteen hoitajaan. Toinen häiritsevä tekijä, josta poika mainitsi, oli se, kun kissat kulkevat edestakaisin, sisään ja ulos, miten milloinkin itse päättävät. Heitä pitää palvella.

Ja sekin on ihan totta, että kun omistaja palaa pitemmältä matkalta, hän tuo toisenlaisia hajuja mukanaan. Kyllä kissat suhtautuivat minuun kotiin palatessa vähän varoen ja ihmetellen, ennen kuin huomasivat, että emäntähän se. Tiiviisti kulkivat vierelläni. Vähän olivat Majurin silmät säikähtäneen näköiset, kun hän sitten katseli pukemistani, kun lähdin kaupunkiin. Piti kovasti silittää ja selittää, ettei tässä olla kauaksi lähdössä.

Ymmärtääkö kissat tosiaan noin paljon?

Poimin Majurista leppeitä kuvia! Poimittu edellisen blogin kuvanäppäyksistä.

Katso siis kissasta mallia ja rentoudu!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kertokaa kuka tykkää kissoistani ja antakaa minulle hoitovinkkejä! Olisin iloinen siitä!