torstai 16. toukokuuta 2013

Hyvää kesää Ruusalle ja Majurille!

Voi kun kissimirrini ovat onnellisena hypelleet pihamaalla ja kiehnänneet jaloissani lämpimällä verannallani! He ovat niin onnellisia kesän tulosta. Kukat samoiten, kuten tuo valtaisa kliivia, jonka hikihatussa taas kannoin verannalle toivossa että se kukkisi. Pitää vain nyt muistaa höystää sitä ja sanoa kaunis pyyntö.

 Ruusalle varsinkin olisi noita pyyntöjä kesää varten.

- Ruusa-kiltti! Anna linnunpönttöjen olla rauhassa, äläkä vietä päivää vahtimalla siinä vieressä. Kaikki ihmiset vain suuttuvat sinulle.

- Ja Ruusa! Peite hiekkalaatikon päällä on siksi, että et mene sinne pissille. Vai luuletko, että se peite on vain eräänlainen haaste juuri sinua varten, että pitää kaivautua vaikka kuinkakin pienestä raosta.

- Majuri-kiltti! Voisit olla pikkuisen huomaavaisempi siskoasi kohtaan, joka henki kurkussa väliin juoksee pakoon noita naapurin kauheita kissoja. Voisit nyt edes karvasi nostaa pystyyn. Sinun kuuluisi puolustaa pikkuista siskoasi. Olethan suuri MAJURI, soturi oikeastaan!

- Ja molemmat, tiedän kuinka kiihkeästi te odotatte taas kahvilavieraita. Älkää siis nukkuko juuri sellaisina aikoina. Varsinkin lapset tulevat juuri teitä katsomaan ja varmaan heittävät palloakin teille ja nauravat kujeillenne, sillä vielä olette nuoria ja vetreitä.

Nautitaan kesästä ja toivotaan paljon aurinkoisia päiviä, mutta sopivasti sadettakin.

- Hurr, hurr....kyllä emäntä....jos muistetaan.

Tervehditäänpä erästä Seppo-kissaa, joka näyttää pahalta, mutta ei niin paha kuulemma olekaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kertokaa kuka tykkää kissoistani ja antakaa minulle hoitovinkkejä! Olisin iloinen siitä!